بسم الله الرّحمن الرّحیم
الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاه و السّلام على سیّدنا و نبیّنا ابىالقاسم المصطفی محمّد و آله الطّاهرین سیّما علىّ امیرالمؤمنین و حبیبته الزّهراء المرضیّه و الحسن و الحسین سیّدی شباب اهل الجنّه و علىّ بن الحسین زین العابدین و محمّد بن علىّ الباقر و جعفر بن محمّد الصّادق و موسى بن جعفر الکاظم و علىّ بن موسى الرّضا و محمّد بن علىّ الجواد و علىّ بن محمّد الهادی و الحسن بن علىّ الزکیّ العسکری و الحجّه بن الحسن القائم المهدی صلوات الله علیهم اجمعین.اوصیکم عباد الله و نفسی بتقوى الله.
مجددا خودم و شما عزیزان را دعوت می کنم به رعایت تقوای الهی.
تقوا عامل برکت
اگر کسی می خواهد تشکیل خانواده بدهد و انتظار دارد که در آینده از آن خانواده انسان هایی بزرگ به جامعه عرضه شود این امر فقط زمانی ممکن است که اساس آن خانواده بر پایه تقوا بنا نهاده شود. اگر یک بازاری به فکر معاش خانواده است باید تقوا داشته باشد ، در غیر اینصورت با ورود مال حرام، در آن خانه و در آن نسل برکتی وجود نخواهد داشت. اگر کسی می خواهد مدیریت موفق داشته باشد و بلکه در مدیریت خود عصمت داشته باشد راه آن تقوی است. در روایت است که” اذا علم الله حسن نیه من احد اکتنفه بالعصمه “( بحار الانوار ج۷۵ ص ۱۸۸) اگر خداوند بداند نیت بنده اش خیر است او را در کارهایش معصوم و مصون از خطا می کند..
یک مرد عرب یک کیسه گندم را به یک زنی از قبیله قریش فروخت، آن زن پس از آنکه گندم را خرید و با خود برد متوجه شد که گندم ها فاسد است و قابل مصرف نیست و آن مرد گندم خراب را به او فروخته ، آن زن و برادرش با عصبانیت نزد مرد عرب آمدند و با او درگیر شدند، یکی از صحابه رسول الله(صلی الله علیه واله) آنها را به محضر حضرت برد، حضرت به مرد گندم فروش گفت به من بگو آیا می دانستی که گندم خراب است و قابل مصرف نیست؟، مرد عرب پاسخ داد بله یا رسول الله می دانستم ولی به پول آن احتیاج داشتم و مجبور بودم جنس فاسد را به آن زن تحویل بدهم، حضرت فرمود بگو ببینم آیا این پولی که از فروش گندم های فاسد به دست آوردی برای تو برکت داشت؟ گفت نه یا رسول الله ،فردای آن روز فرزند من مریض شد و مقدار زیادی از پول دریافتی را خرج بیماری فرزندم کردم، صحبت که به اینجا رسید آقا رسول الله(صلی الله علیه واله) روبه اصحاب نموده و فرمودند اگر فروشنده و خریدار در معامله صداقت داشته باشند خداوند متعال به هر دوی آنها برکت عطا خواهد نمود، اما اگر دروغ بگویند و عیب کالای مورد معامله را پنهان نمایند خداوند متعال برکت را از هر دو طرف آنها دریغ خواهد نمود.
محـاسبات غلط و تصمیم گیریهای غلط آمریکا
یکی از فرازهای مهم بیانات رهبر حکیم انقلاب اسلامی در ۱۹دی ماه، اشاره بهمحاسبات غلط استعمار و آمریکاییها در مقابله با انقلاب اسلامی ایران در طول دهههای اخیر و بهویژه در سالیان اخیر بوده است.
رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار فهرستی از محاسبات غلط آمریکا در مقابله با انقلاب اسلامی را مطرح کرده و فرمودند: محاسبهی غلط آمریکا در دستگاه محاسباتیشان همین طور ادامه دارد؛ الان هم همینجور است؛ الان هم دربارهی مسائل گوناگون، یک محاسبهای میکنند، ولی شکست میخورند.
دشمن نمیتوانست محاسبه بکند و نمیتواند محاسبه کند این چیزها را؛ دستگاه محاسباتی دشمن حقّاً و انصافاً غافل و خراب است؛ نمیتوانند حقایق مربوط بهجمهوری اسلامی را آنچنان که هست دریابند. وقتی محاسبهی وضعیّت موجود غلط بود، تصمیمها هم غلط خواهد بود؛ تصمیم غلط هم موجب میشود که ناکام بمانند که تاحالا ماندهاند و از این بهبعد نیز انشاالله ناکام خواهند ماند.
فهرستی از اشتباهات محـاسباتی آمریکا
بامطالعه تاریخ ۴۳ساله انقلاب اسلامی و تقابل دائمی ایران انقلابی و استکبار بهسرکردگی آمریکا بهفهرستی مطول از اشتباهات محاسباتی آمریکا وشکستهای راهبردی او برمیخوریم که مهمترین آنها عبارتند از:
۱٫پیشبینی ثبات ایران در سال ۵۶ و «جزیره ثبات» خواندن ایران تحت حکومت پهلوی در حالی که ۱۰ روز بعد قیامی فراگیر و مردمی آغاز شد که بزودی بساط این حکومت را برچید.
۲٫بااوجگیری انقلاب اسلامی، آمریکاییها با ترفندهای مختلف و از جمله ترغیب پهلوی بهکشتار گسترده و بیشتر (توصیه ژنرال هایزر به قره باغی از فرماندهان ارتش پهلوی) سعی در حفظ حکومت وی داشتند. این محاسبه غلط آنها بهدلیل نشناختن ملت انقلابی ایران بود.
۳٫شکست عملیات طبس یا همان پنجه عقاب برای آزادی جاسوسان آمریکایی در ایران که منجر بهرسوایی سیاسی نظامی شد، یکی دیگر از اشتباهات محاسباتی آمریکاست.
۴٫راهاندازی جنگ تحمیلی و حمایت همهجانبه از صدام در این جنگ ۸ ساله بهامید براندازی جمهوری اسلامی یکی دیگر از این موارد است که بجای تضعیف و نابودی جمهوری اسلامی در نهایت باعث اقتدار و بیمه امنیتی ایران شد.
۵٫آمریکا در جنگ تحمیلی با هدف تضعیف، ایران را تحریم تسلیحاتی کرد اما این تحریم باعث شکوفایی و در نهایت خودکفایی ایران در بسیاری از عرصههای نظامی شد.
۶٫حرکت منافقین در پایان جنگ و امید رسیدن ۳ روزه بهتهران که منجر بهکشته شدن هزاران تن از آنان شد،یکی دیگر از نمونههای خطای محاسباتی دشمن است.
۷٫آمریکایی ها براین باور بودند که با پذیرش قطعنامه نظام اسلامی اعتبارخود را ازدست داده و شرایط پس ازجنگ (سرخوردگی انقلابیون و مطالبات معیشتی مردم) نظام اسلامی را ساقط خواهد کرد.
۸٫آمریکاییها گمان میکردند با رحلت حضرت امام از یک سو و خلا بهوجود آمده ازعزل قائم مقام رهبری،جنگ قدرت در ایران آغاز شده و مسیر انقلاب منحرف شده و دوره جدیدی با رویکردی که دیگر انقلابی نخواهد بود آغاز خواهد شد. رهبری هوشمندانه امام خامنهای و حرکت در مسیر امام و انقلاب، غلط بودن این محاسبه را اثبات کرد.
۹٫با روی کار آمدن دولت اصلاحات در کشور، آمریکا گمان کرد دوره انقلاب بهسر آمده و مردم دیگر روحیه سالهای پیش را ندارند. از منظر آنها ایران در حال پیمودن راه شوروی سابق بهسمت فروپاشی بود و با طراحیها و توطئههای آنها این طرح باید بهزودی نتیجه میداد. نتیجه نهایی این دوره نیز برخلاف تصورات آنها بود.
۱۰٫وضع شدیدترین تحریمهای تاریخ بشری علیه ایران با هدف شوراندن ملت علیه نظام، محاسبه غلط دیگر دشمن بود که علی رغم شدت و حدت آن، تعبیر نشده است.
۱۱٫آشوبهای تیر ماه سال ۷۸ و فتنه ۸۸ و آبان ۹۶ و آبان ۹۸ چهار مورد دیگر از اشتباه محاسباتی آمریکاست. آنها با تمام ابزار و توان از آشوبگران و فتنه گران حمایت کرده و کار انقلاب را تمام شده فرض کردند اما حضور بموقع مردم در صحنه بهویژه در یوم الله ۹دی و حضورهای عمومی دیگر مردم، خیال شوم آنان را نقش برآب کرد.
۱۲٫آمریکا و رژیم صهیونیستی جنگهای نیابتی مختلفی را در منطقه براه انداختند. جنگهایی که عمدتاً هدف مستقیم یا غیرمستقیم آنها، تهدید و تضعیف انقلاب اسلامی ایران بوده است. جنگهایی مانند جنگ ۳۳ روزه لبنان و ۲۲ روزه و ۱۲ روزه(سیف القدس) فلسطین، تهاجم بهافغانستان، عراق، یمن وخصوصا جنگهای نیابتی ۸ساله توسط تکفیریها در سوریه و عراق. آشوبسازی در عراق و لبنان و . . . اما برخلاف محاسبه و پیشبینی آمریکا و متحدانش، این جنگها باعث افزایش قدرت و نفوذ ایران در منطقه و تاسیس ارتش مقاومت اسلامی شده است.
۱۳٫روی کار آمدن دولت اعتدال و توافقنامه برجام یکی از نمونههای اخیر و مهم اشتباه محاسباتی غرب است که تصور میکردند با پذیرش برجام، ایران جزو کشورهای نرمال – مطلوب آمریکا- قرار گرفته و در داخل کشور اعتماد مردمی و در خارج نفوذ و اعتبار خود را از دست خواهد داد.
۱۴٫آمریکا و اسرائیل تا کنون بارها و بارها ایران را بهحمله نظامی تهدید کردهاند. چیزی که اکنون همزمان با مذاکرات وین شاهد آن هستیم. این تهدیدها با این محاسبه انجام میشده و میشود که ایران ترسیده و تسلیم خواهد شد اما جمهوری اسلامی همواره میدانسته و میداند که این تهدیدها هرگز جنبه عملیاتی نداشته و چیزی بیش از عملیات روانی نیست.
۱۵٫آمریکاییها که از حدود ۳ دهه پیش جنگ و شبیخون فرهنگی گستردهای را علیه ملت و بخصوص جوانان ایرانی آغاز کردهاند، گمان میکردند این هزینه و عملیات سنگین باید دستاوردهای بزرگی نیز داشته باشد. رویشهای گسترده انقلاب مانند اردوهای راهیان نور، اردوهای جهادی، گسترش اعتکاف، جوانان مدافع حرم، ظهور شهدایی همچون محسن حججی و . . . نشان داد این محاسبه آمریکا نیز غلط بوده است.
۱۶٫آمریکاییها معتقد بودند که پایگاه اجتماعی نظام پس از آبان ۹۸ با چالش مواجه شده و ترور شهید سلیمانی موجب تشدید این شکاف خواهد شد. اما معجزه شگفتانگیز حضور بینالمللی ملتهای مقاومت خصوصا مردم ایران حقیقت ملت ایران و اعجاز اخلاص و روحیه انقلابی مردم را فراتر از نظرسنجیها نشان داد.
آنها معتقد بودند که ایجاد یک بحران خارجی موازی با چالش داخلی میتواند تسریع کننده تغییر رفتار جمهوری اسلامی و یا براندازی نظام شود. حاج قاسم اولین ارتش هویتی و فراملی را با عنوان نیروهای گفتمان مقاومت تشکیل داد. آمریکاییها خیال میکردند پس از حاجقاسم این نظم نوین فرو خواهد پاشید. پس از تحولات سوریه و عراق، موازنه قوا بهنفع ایران و گفتمان مقاومت تغییر اساسی پیدا کرد. آمریکاییها با ترور حاج قاسم بهدنبال تغیییر موازنه قوا و شکلدهی نظم مطلوب خود در منطقه بودند.
-
عملیات جهانی فشار حداکثری و جنگ جهانی اقتصادی علیه ایران ازسال ۱۳۹۸ با میدانداری ترامپ و رژیم صهیونیستی و دولتهای همپیمان عربی ایشان در منطقه و همزمان بهاوجرسانی جنگ چند ضلعی و ترکیبی در عرصههای رسانهای، امنیتی، سیاسی، دیپلماسی، روانی، اجتماعی که اکنون با راهبرد مهار حداکثری در قالب طرح هزار ضربه چاقو و همزمان بامذاکرات وین ادامه دارد در تداوم همین محاسبات اشتباه و اختلال محاسباتی است که کماکان بر همان مسیر خطا تداوم یافته و خواهد یافت و انشاالله راه بهجایی جز شکستهای بزرگتر برای دشمن منتهی نخواهد شد.