الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاه و السّلام على سیّدنا و نبیّنا ابىالقاسم المصطفی محمّد و آله الطّاهرین سیّما علىّ امیرالمؤمنین و حبیبته الزّهراء المرضیّه و الحسن و الحسین سیّدی شباب اهل الجنّه و علىّ بن الحسین زین العابدین و محمّد بن علىّ الباقر و جعفر بن محمّد الصّادق و موسى بن جعفر الکاظم و علىّ بن موسى الرّضا و محمّد بن علىّ الجواد و علىّ بن محمّد الهادی و الحسن بن علىّ الزکیّ العسکری و الحجّه بن الحسن القائم المهدی صلوات الله علیهم اجمعین.اوصیکم عباد الله و نفسی بتقوى الله.
مجددا خودم و شما عزیزان را دعوت می کنم به رعایت تقوای الهی ومبارزه با نفس.
ضمن تشکر از حضور پرشور تمامی بزرگواران در راهپیمایی ۲۲ بهمن،انشاءالله این حماسه ها و رشادت ها ذخیره روز قیامتمان باشد. همچنین تشکر می کنم از همه مسئولین خدوم بویژه نماینده محترم که گزارش عملکرد خود را برای ولی نعمتان انقلاب،مردم بزرگوار شهرستان ارائه کردند.
هفته پر برکتی در پیش داریم.ولادت امام جواد علیه السلام،شروع ایام البیض واعتکاف و مخصوصا میلاد مولی الموحدین امیرالمومنین علیه السلام.البته در مورد اعتکاف به خاطر قرمز بودن شهرستان، مجوز برگزاری از طرف ستاد کرنا صادر نشده و دعا می کنیم که این ویروس منحوس ریشه کن شود تا بتوانیم در سال آتی از برکات و فیوضات این عبادت پر اجر بهره مند شویم.
توصیه اکید مقام معظم رهبری در مقابل جنگ ترکیبی استکبار جهانی علیه انقلاب مردم مظلوم ایران و نظام اسلامی،جهاد تبیین است.که یکی از مهمترین ابزارهای آن بیان دستاوردهای انقلاب است:
۱– دستاوردهای سیاسی
مهمترین دستاوردهای سیاسی انقلاب اسلامی ایران به قرار زیر است:
۱-۱- رفع خفقان و سرنگونی نظام دیکتاتوری پهلوی که برآمده از کودتای انگلیسی آمریکایی بود، و وابستگی، استبداد، فساد(سیاسی، اخلاقی، مالی)، ضدّیت با اسلام و بیکفایتی از جمله ویژگیهای بارز آن بهشمار میرفت، و جایگزینی نظام مردمسالاری دینی.
۱-۲- افزایشبینشسیاسیمردم
یکی از اهداف سیاسی رژیم پهلوی، دور نگاه داشتن مردم ایران از مسائل و واقعیتهای جامعه بود و از این طریق میکوشیدند تا بینش سیاسی مردم تعمیق نیابد و در بیخبری بهسر برند. پس از انقلاب اسلامی، افزایش آگاهیها و تقویت بینش سیاسی مردم، با استفاده از ابزارهای گوناگون مانند مطبوعات و رسانههای گروهی، بهعنوان اصلی مهم در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران گردید.
۱-۳- آزادیومشارکسیاسیمردم
در رژیم پهلوی، مشارکت سیاسی، به معنای واقعی کلمه، وجود نداشت، ولی آنان پس از انقلاب اسلامی، در تعیین سرنوشت کشورشان سهیم شدند، بهطوری که در مدت بیش از سه دهه پس از پیروزی انقلاب، بهطور متوسط هر سال یک انتخابات در عرصۀ تصمیمگیری کشور برگزار شد که نشاندهندۀ مشارکت سیاسی گستردۀ مردم است.
۱-۴- استقلالدرسیاستخارجی
در دوران پهلوی، در ساختار سیاسی ایران، بهدلیل نفوذ کشورهایی نظیر انگلستان و آمریکا، استقلال سیاسی وجود نداشت و سیاست خارجی کشور باتوجه به منافع کشورهای بیگانه تعریف میشد؛ اما پس از انقلاب، ایران اسلامی ضمن رهایی از نفوذ آمریکا و انگلیس، استقلال سیاسی خود را به دست آورد و سیاست خارجی خود را باتوجه به مصالح اسلامی و منافع ملی تعریف کرد.
۱-۵- بیداریمسلمانانومستضعفانجهان
با وقوع انقلاب اسلامی ایران، جنبشهای آزادیبخش در جهان و جوامع اسلامی جان تازهای گرفتند. پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، با تکیه بر ایدئولوژی اسلامی، باعث احیای بیداری اسلامی در جهان شد. جایگزین شدن اندیشههای اسلامی بهجای اندیشههای مادی همچون ناسیونالیسم و مارکسیسم و نیز در جنبشهای آزادیبخش اسلامی، از جملۀ مصادیق آن بیداری است.
۱-۶- تغییرراهبردقدرتهایبزرگ
تأثیر بر راهبرد قدرتهای بزرگ، یکی دیگر از دستاوردهای انقلاب اسلامی است. انقلاب اسلامی در کشوری رخ داد که میبایست در برابر حرکتهای ضدغربی در منطقه واکنش نشان میداد؛ اما خود به کشوری ضدغربی تبدیل شد. از سوی دیگر، تأثیر انقلاب اسلامی بر جنبشهای اسلامی موجود در جوامع اسلامی، تحت سلطۀ ابرقدرتهای غرب و شرق و نیز طرح نظریههای جدید دربارۀ حکومت و سیاست، هر دو ابرقدرت(آمریکا و شوروی سابق) را برآن داشت تا برای حفظ منافع نامشروع خود در غرب آسیا (خاورمیانه)، انقلاب اسلامی را مهار کنند و آن را ازهرجهت محدود کنند.
۲– دستاوردهای اقتصادی
۲-۱- توسعهوعمران
جمهوری اسلامی ایران با وجود کمتر شدن درآمدها و نیز موانع زیادی که با آنها روبه رو بوده، در توسعه و عمران کشور کارنامۀ قابل قبولی برجای گذاشته است. این ادعا با مقایسۀ کارنامۀ اقتصادی رژیم پهلوی با نظام جمهوری اسلامی ایران بیشتر آشکار میشود. در دوران پهلوی بیشتر جمعیت ۳۵ میلیونی کشور، که در روستاها زندگی میکردند، از حداقلهای امکانات رفاهی محروم بوده اند؛ حتی شهرها نیز در زمینۀ خدمات عمومی و رفاهی دچار محرومیت بودند.
۲-۲- محصولاتکشاورزی
در دوران پهلوی، ایران بزرگترین واردکنندۀ مواد غذایی بهشمار میرفت؛ بهطوریکه، پنیر از دانمارک، تخم مرغ از اسرائیل، گوشت از استرالیا، گندم از آمریکا، مرغ از فرانسه، سیبزمینی و پیاز از پاکستان و… وارد میشد؛ از اینرو، کشور تنها برای ۳۳ روز قادر بود غذای مورد نیاز را در داخل تهیه کند، ولی با پیروزی انقلاب اسلامی، تحول چشمگیری در کشاورزی کشور به وجود آمد؛ بهگونهای که، ضمن خودکفایی در بیشتر محصولات کشاورزی، تنها کمتر از پنج درصد مواد غذایی مورد نیاز از خارج از کشور وارد میشود؛ از اینرو، کشور در حال حاضر میتواند غذای بیش از سیصد روز را در داخل تهیه کند. در برخی اقلام کشاورزی نیز جمهوری اسلامی ایران در ردیف صادرکنندگان قرار گرفته است.
۲-۳- صنعت
ایران در دوران پهلوی کمترین سطح فناوری و صنعت را داشت. در حقیقت، تمام هویت صنعت ایران را صنایع مونتاژی تشکیل میداد که تحت نظر مستشاران خارجی، و با ناتوانی ملی و تکنولوژیکی همراه بود. پس از انقلاب اسلامی، با اتکا به توان داخلی، ضمن اتخاذ سیاست خودکفایی و بومیسازی در صنایع کشور، تولیدات صنایع نیز بهصورت چشمگیری افزایش یافت.
۲-۴- بهداشتودرمان
وضعیت بهداشت و درمان در دوران پهلوی بهگونهای بود که برای مداوای سرماخوردگی، از فلیپین، هند، پاکستان و بنگلادش پزشک به ایران آورده میشد؛ اما پس از انقلاب اسلامی در زمینۀ بهداشت و درمان، تحولات چشمگیری رخ داد. درحال حاضر، نه تنها سفر به خارج از ایران برای درمان به کمترین حدّ خود رسیده است، بلکه این امر معکوس شده است و سالیانه نزدیک به ۳۰ هزار نفر، از سراسر دنیا، برای درمان به ایران سفر میکنند. امید به زندگی از ۵۷ سال در دوران پهلوی، به ۷۴ سال پس از انقلاب تبدیل شده است و بیمه خدمات درمانی از ۱۰ درصد جمعیت در دوره پهلوی به ۹۵ درصد جمعیت پس از انقلاب رسیده است.
درمجموع از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون با وجود تمام موانعی که جمهوری اسلامی ایران در زمینۀ اقتصادی، با آن روبه رو بوده است، بهویژه جنگ تحمیلی و تحریمهای ظالمانۀ آمریکا و اروپا، نظام جمهوری اسلامی ایران توانسته است با صبوری، همراهی و همت مردم کشور به پیشرفتهای چشمگیری دست یابد؛ بهگونهای که، به عرصههایی از قبیل کشاورزی، صنعتی، علمی، خدماتی، درمانی و… ، که در دورۀ پهلوی سیر نزولی و وابستگی خود را میپیمود، سیر صعودی بخشید و به تدریج، با خودکفایی و خوداتکایی، اقتصاد وارداتی صِرف دورۀ پهلوی را به اقتصادی مولد و مقاوم تبدیل کرد.
۳– دستاوردهای فرهنگی
مهم ترین دستاوردهای فرهنگی انقلاب اسلامی ایران عبارت اند از:
۳-۱- نفیمظاهرفرهنگیغربواشاعۀفرهنگاسلامی
در دروان پهلوی، بر پایۀ محوریت نگرش غربی، از یک سو، ارزشهای اسلامی نفی، و از سوی دیگر، معیارها و ارزشهای غربی در عرصۀ فرهنگی حکم فرما بود؛ به طوری که هنر، ادبیات، سینما، تئاتر، رادیو و تلویزیون، مطبوعات، کتاب، سیستم آموزش کشور، مدارس، دبیرستانها و دانشگاهها، همه تحت سیطرۀ فرهنگ غرب درآمد؛ اما با وقوع انقلاب اسلامی، از یک سو، مظاهر فرهنگی غرب از جامعه نفی شد و از سوی دیگر، با تعمیم خودباوری فرهنگی و گسترش شعائر دینی، زمینه برای تقویت پایههای ایمانی مردم فراهم شد.
۳-۲- ارتقایجایگاهزن
هویت زن اسلامی در دوران پهلوی، به دلیل سیطرۀ خودباختگی فرهنگی و رواج ارزشهای غربی، تهدید شد؛ بهگونهای که، بهجای سوق دادن زنان به سوی فعالیتهای اجتماعی سودمند، فرهنگ برهنگی و بیعفتی در میان آنان گسترش یافت، اما پس از انقلاب اسلامی این سیاست، که در تعارض با فرهنگ اصیل اسلامی بود، کنار گذاشته شد و زن ایرانی در جایگاه واقعی خود قرار گرفت؛ بهطوری که، زن در کنار وظیفۀ همسری و مادری خود، در فعالیتهای اجتماعی نیز، با رعایت حجاب اسلامی، شرکت میکند.
۳-۳- ایجادروحیۀخودباوری
در دوران پهلوی، بهدلیل بزرگنمایی جهان غرب در نظر مردم ایران، نوعی خودباختگی و ضعف در جامعه حکم فرما بود و نوعی فرهنگ وابستگی به غرب در اذهان عمومی ایجاد شد، اما به برکت انقلاب اسلامی، روح خودباوری، خوداتکایی و «ما میتوانیم» در بین افراد جامعه دمیده شد.
۳-۴- گسترشفرهنگمردمسالاریدینی
انقلاب اسلامی با ایجاد نظام جمهوری اسلامی ضمن نفی اسلام متحجر و قشرگرا، بر تفکر جدایی دین از سیاست نیز خط بطلان کشید. درواقع، نظام نوینی ایجاد کرد که مشروعیت آن بر پایۀ حاکمیت الهی و ارزشهای اسلامی و مقبولیت آن بر اساس ارادۀ مردمی است.
۳-۵- گسترشفرهنگاستقلالخواهیواستکبارستیزی
مردم ایران با الهام از آموزهای اسلامی، آزادی ایران را از نفوذ و دخالت طاغوتها و قدرتهای محقق نمودند.
درمجموع، با وقوع انقلاب در ایران، تغییر و تحول اساسی در ساختار فرهنگی ایران در سه سطح: هدف، برنامه و عملکرد به وجود آمد. در سطح هدف، انقلاب اسلامی اسلام گرایی را جایگزین اسلامزدایی رژیم پهلوی کرد. در سطح برنامه نیز انقلاب اسلامی، باستانگرایی، فرقهگرایی و غربگرایی را که از مهم ترین برنامههای فرهنگی رژیم پهلوی به شمار میرفت به استقلال فرهنگی، تبادل فرهنگی و توسعۀ فرهنگی تبدیل کرد. در سطح عملکرد نیز انقلاب اسلامی، گسترش ارزشهای اسلامی ملی و هویتبخشی را جایگزین ابتذال و هویتزدایی رژیم پهلوی کرد (نصری، ۱۳۸۹: ۲۱۸).
۴– دستاوردهای علمی و فناوری
در هر کشوری علم و فناوری یکی از مهم ترین مؤلفههای قدرت ملی محسوب میشود؛ درواقع، نسبت عرصۀ تولید علم و فناوری با دیگر عرصهها بهگونهای است که زمینهساز پیشرفت و افزایش قدرت در دیگر عرصههای ملی اعم از نظامی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی میگردد. ازاینرو، امام خامنهای (دام ظله) به کرات بر لزوم تکیه بر علم و فنآوری و گسترش آن تأکید میفرماید.
«… دانش مایۀ اقتدار است؛ ثروت آفرین است؛ قدرت نظامی آفرین است؛ قدرت سیاسی آفرین است. یک روایتی هست که میفرماید: «العِلمُ سُلطَانٌ» علم قدرت است: «من وَجَدَهُ صَالَ بِهِ وَ مَن لَم یجدهُ صیلَ عَلَیهِ». [شرح ابنابیالحدید، ج۲۰، ص۳۱۹]؛ یعنی مسئله دو طرف دارد: اگر علم داشتید، میتوانید سخن برتر را بگویید، دست برتر را داشته باشید. «صَالَ» یعنی این، اگر نداشتید حالت میانه ندارد؛ «صیل علیه». پس کسی که علم دارد، او دست برتر را بر روی شما خواهد داشت؛ در مقدرات شما دخالت میکند، در سرنوشت شما دخالت میکند.»(۱۳/۱۱/۱۳۸۸).
مهم ترین دستاوردهای علمی و فناوری انقلاب اسلامی عبارت اند از:
۴-۱- سرمایهگذاری و پیشرفت در عرصۀ آموزش و پژوهش، و گسترش چشمگیر جمعیت با سواد، تعداد مدارس و دانشگاهها، دستیابی به مدالهای بسیار در المپیادهای جهانی و ثبت اختراعات.
۴-۲- دستیابی به علوم و فناوریهای سطح اول جهان مثل دانش و فناوری هستهای و لیزری، بایو و نانو تکنولوژی، میکرو الکترونیک، دانش فنی استفاده از پلیمرهای گیاهی، دانش ساخت روبات، دانش ژنتیک، سلولهای بنیادی و شبیه سازی، فناوری هوا فضا و ماهواره.
۴-۳- کسب رتبههای برتر در تولید علم
هماکنون، جمهوری اسلامی ایران با کسب رتبۀ نخست تولید علم در بین کشورهای منطقۀ خاورمیانه و نیز رتبۀ اول در بین ۵۷ کشور اسلامی، سرآمد منطقه و جهان اسلام است.
۵– دستاوردهای نظامی امنیتی
مهم ترین دستاوردهای نظامی امنیتی انقلاب اسلامی ایران عبارت اند از:
۵-۱- محوریت تأمین منافع ملی و اسلامی و نه منافع بیگانگان
۵-۲- استقلال در فرماندهی
۵-۳- پیشرفت و خودکفایی نسبی در تولید تجهیزات نظامی
به طور کلی، میتوان عملکرد نیروهای مسلح در دوران پهلوی را در این سه مورد خلاصه کرد:
۱- از دست دادن سرزمین و عزت ایران ۲- دخالت نظامی در دیگر کشورها برای منافع غرب ۳- سرکوب و کشتار ملت ایران برای تحکیم رژیم پهلوی.
با انقلاب اسلامی تحولی شگرف در عملکرد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به وجود آمد؛ بهگونهای که، با وجود جنگ تحمیلی هشت سالۀ تمام عیار عراق و حمایت همه جانبۀ تسلیحاتی، اطلاعاتی، نیرویی، مالی و تبلیغاتی غرب و شرق و ارتجاع عرب علیه جمهوری اسلامی ایران، نهتنها یک وجب از خاک کشور جدا نشد، بلکه با شکست دشمن متجاوز، او را به پرداخت خسارات وارد شده مجبور کرد. هم اکنون جمهوری اسلامی ایران به چنان اقتداری دستیافته است که ضمن بازدارندگی در مقابل تهاجم نظامی دشمنان، به کشورهایی که در جبهۀ مقاومت علیه استکبار جهانی آمریکایی صهیونیستی قرار دارند، کمکهای نظامی و مستشاری میدهد.#
اللهم عجل لولیک الفرج.خدایا اسلام و اسلامیان را عزیز بگردان. شرک و کفر و نفاق را سرنگون نما..شهدا ،امام شهداء،شهدای مدافع حرم، شهدای امنیت، شهدای سلامت،مقامشان را متعالی نما.برای مقام معظم رهبری طول عمر با عزت عنایت فرما،مشکلات اقتصادی فرهنگی ،اشتغال و ازدواج جوانان را به ید قدرتت حل فرما.مریضهای مسلمانان خصوصا مریضهای کرنایی و ملتمسین دعا شفای عاجل عنایت فرما.این ویروس منحوس را ریشه کن فرما اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات.