بسم الله الرّحمن الرّحیم
و الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاه و السّلام على سیّدنا و نبیّنا ابىالقاسم المصطفی محمّد و آله الطّاهرین سیّما علىّ امیرالمؤمنین و حبیبته الزّهراء المرضیّه و الحسن و الحسین سیّدی شباب اهل الجنّه و علىّ بن الحسین زین العابدین و محمّد بن علىّ الباقر و جعفر بن محمّد الصّادق و موسى بن جعفر الکاظم و علىّ بن موسى الرّضا و محمّد بن علىّ الجواد و علىّ بن محمّد الهادی و الحسن بن علىّ الزکیّ العسکری و الحجّه بن الحسن القائم المهدی صلوات الله علیهم اجمعین.اوصیکم عباد الله بتقوى الله
مجدّداً همهی برادران و خواهران را توصیه میکنم که تقوای الهی را در گفتار، در کردار، در رفتار، در معاشرتها، در خُلقیّات،تقوای الهی را در نظر داشته باشیم، رضای الهی را در نظر داشته باشیم.
منتظر واقعی امام زمان باشیم.زبانحال بنده رو سیاه:
دل بی قرار نیست ادا در می آورم چشم انتظار نیست ادا در می آورم
اصلا دلی که مست هوا و هوس شود گوشش به کار نیست ادا در می آورم
بر لب دعا و دل غرق شهوت است این رسم انتظار نیست ادا در می آورم
اما اگر کسی مثل شما بزرگواران رسم انتظار را بجا آورد،مثل کسی است که با حضرت قائم در خیمه آن حضرت باشد.
حضرت امام صادق علیهالسّلام مىفرمود:مَنْ ماتَ مِنْکُمْ وَ هُوَ مُنْتَظِرٌ لِهذَا الأَمْرِ کَمَنْ هُوَ مَعَ الْقائِمِ فی فِسْطاطهِ قالَ : ثُمَّ مَکَثَ هُنَیْئَهً ثُمَّ قالَ : لا بَلْ کَمَنْ قارَعَ مَعَهُ سَیْفَهُ قالَ : لا وَ اللهِ الاّ کَمَنِ اسْتَشْهَدَ مَعَ رَسُولِ اللهِ،صَلَّى اللهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ و سَلَّمَ
هر کس از شما بمیرد و او منتظر براى این امر باشد (یعنى منتظر قیام حضرت مهدى علیهالسّلام باشد) مثل کسى است که با حضرت قائم علیهالسلام در خیمه آن حضرت باشد
سپس درنگى کرد و فرمود: نه بلکه مثل کسى است که با او شمشیر زده باشد. پس از آن فرمود: نه به خدا سوگند مثل آن کسى است که با پیغمبر صلّی الله علیه و آله به شهادت رسیده باشد.
«منتخب الاثر، ف۱۰، ب۲، ح۱۳، ص۴۹۸»
عن أبی جعفر – علیه السّلام – قال: قال رسول اللّه – صلّى اللّه علیه و آله-: طوبى لمن أدرک قائم أهل بیتی و هو یأتمّ به فی غیبته قبل قیامه، و یتولّى أولیاءه، و یعادی أعداءه، ۱)ذلک من رفقائی۲)و ذو[ی] مودّتی۳) و أکرم أمّتی علیّ یوم القیامه.(تفسیر کنز الدقائق و بحر الغرائب , جلد۶ , صفحه۴۵۱)
از مهرت ای خورشید جان چون ذره ام هر سو روان مجذوب حسن دیگران ای ماه خوبان نیستم
که در دوران ما بالاترین این انسانها ایثارگران و جانبازان و در راس همه شهدای ما بودند. شهدای ما به قدری خود ساخته بودند که انسان به حیرت می افتد.
هفته دفاع مقدس است.
به عنوان نمونه از حال و هوای شهیدی یاد کنیم که سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در چندین سخنرانی خود به وصیت آن شهید اشاره می کرد.
شهید حاج علی محمدی پور از شهدای گرانقدر رفسنجان در وصیتامه خود اورده است:
اما تو ای برادر عراقی، اگر چه تو ماموری و قاتل جان من. اما من تو را برادر خود می دانم از تو خواهم گذشت
و اگر خدا اجازه بدهد اول کسی را که شفاعت کنم تو هستی
آماده باش و غمی بدل راه نده
وحشتی، نداشته باش. سینه ی من آماده است تو تفنگت را آماده کن.
در روایتی نورانی آقا رسول الله صلی الله علیه وآله می فرماید: یا علی أعجب الناس إیمانا و أعظمهم یقینا قوم یکونون فی آخر الزمان، لم یروا النبی، و حجب عنهم الحجّه فآمنوا بسواد علی بیاض. (من لا یحضره الفقیه: ۴/ ۴۶۶)
و این بزرگواران بودند که ثمره خون پاکشان، چنان قیامتی برپا کرد که مجاهد کبیر بیانگذار انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی علیه الرحمه مکررا روی آن تاکید داشتند:
هر روز ما در جنگ برکتى داشتهایم که در همه صحنهها از آن بهره جستهایم. ما انقلابمان را در جنگ به جهان صادر نمودهایم، ما مظلومیت خویش و ستم متجاوزان را در جنگ ثابت نمودهایم، ما در جنگ پرده از چهره تزویر جهانخواران کنار زدیم، ما در جنگ دوستان و دشمنانمان را شناختهایم، ما در جنگ به این نتیجه رسیدهایم که باید روى پاى خودمان بایستیم، ما در جنگ ابهت دو ابر قدرت شرق و غرب را شکستیم، ما در جنگ ریشههاى انقلاب پربار اسلامىمان را محکم کردیم، ما در جنگ حس برادرى و وطن دوستى را در نهاد یکایک مردمان بارور کردیم، ما در جنگ به مردم جهان و خصوصاً مردم منطقه نشان دادیم که علیه تمامى قدرتها و ابرقدرتها سالیان سال مىتوان مبارزه کرد،جنگ ما موجب شد که تمامى سردمداران نظامهاى فاسد در مقابل اسلام احساس ذلت کنند.همه اینها از برکت خونهاى پاک شهداى عزیز هشت سال نبرد بود، جنگ ما جنگ حق و باطل بود و تمام شدنى نیست، جنگ ما جنگ فقر و غنا بود، جنگ ما جنگ ایمان و رذالت بود و این جنگ از آدم تا ختم زندگى وجود دارد.
در خصوص بازگشایی مدارس:
الإمامُ الصّادقُ علیه السلام : مَن تَعَلَّمَ للّه ِو عَمِلَ للّه و عَلَّمَ للّه دُعِیَ فی مَلَکوتِ السَّماواتِ عَظیما، فقیلَ : تَعَلَّمَ للّهِ، و عَمِلَ للّه، و عَلَّمَ للّه.
یکی از مهمترین مسائل متوجه آموزش و پرورش،اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است،که همه چیز در آنجا لحاظ شده است.
رهبر معظم: خب، دوستان و مسئولین مجرّب و باسابقه نشستند، زحمت کشیدند، سند تحوّل را درست کردند؛ خیلی خوب، ابلاغ هم شد.این کار باید زود انجام بگیرد. معلوم میشود شور و شوقِ لازم نیست، انگیزهی لازم نیست. بنده جدّاً از وزیر محترم و مسئولین محترم میخواهم که مسئلهی تحوّل را جدّی بگیرند. آموزشوپرورش ما نیازمند تحوّل است. این سند تحوّل نشاندهندهی این است که ما نیاز داریم به تحوّل. تحوّل هم صِرف عوض کردن ظواهرِ کار نیست، یعنی یک کار عمقی باید انجام بگیرد۱۷/۲/۹۶
حذف امضاهاى طلایى؛ گام بزرگ براى شفافیت
در چهارشنبه گذشته ۲۶شهریور ۱۴۰۰، نمایندگان مجلس شوراى اسلامى با راى قاطع ۲۰۲ نفرى، طرح تسهیل صدور مجوزهاى کسب و کار را تصویب کردند.
واقعیت این است که در فضاى کسب و کار تولید، موانع بزرگى مانند دیوانسالارى و بروکراسى و نیز خرید و فروش و دلالى مجوزها قرار دارد که جزو موانع اصلى تولید ملى است.
همچنین روند فعلى صدور مجوزها داراى ایراداتى است، از قبیل؛ افزایش هزینه خرید خدمت، ایجاد بازار سیاه خرید و فروش مجوزها، انحصار برخى مشاغل، فساد و سوء استفاده برخى افراد از مقام و موقعیت ادارى براى صدور مجوز، نظارت پیشینى به جاى نظارت پسینى، طولانى شدن روند صدور مجوز با مقررات دست و پاگیر.
بر همین اساس هم مجلس یازدهم و هم دولت سیزدهم عزم خود را جزم کردند که در یک هماهنگى الگویى باهم براى تصویب و اجراى آن اقدام کنند. درصورت اجرایى شدن این طرح توسط دولت:
۱- مدت صدور مجوزها- که اکنون بین شش ماه تا دو سال طول مىکشد!- حداکثر بهسه ماه کاهش خواهد یافت.
۲- براساس این طرح مجوز مشاغلى مانند داروخانهها، سونوگرافىها، نانوایىها، مراکز آموزش رانندگى، وکالت، سردفتردارىها، کارگزارى بورس، تحت تأثیر آن قرار گرفته و جلوى بسیارى از سوء استفادهها و انحصارطلبىها گرفته خواهد شد.
۳- این طرح همچنین موجب انگیزهبخشى بیشتر براى کارآفرینان خواهد شد.
۴- مزیت دیگر این مصوبه مهم، شفافسازى قراردادهاى تسهیلات بانکى است که موجب خواهد شد همگان در جریان روند امور قرار گیرند و دولت نیز از نحوه توزیع تسهیلات مطلع شود.
۵- اجراى درست این طرح مىتواند بهکاهش بیکارى و افزایش اشتغال و نیز تسریع در شروع فعالیتهاى اقتصادى منجر شود.
البته در روزهاى اخیر فضاسازىهاى سنگینى علیه این طرح انجام شد که بیشتر صاحبان همان امضاهاى طلایى و انحصارطلبان اقتصادى هستند.
عضویت ایران در شانگهاى
یکى از اضلاع سیاست راهبردى آمریکا بر علیه ایران ائتلافسازى با مرتجعان منطقه و ائتلافسوزى بین ایران و همپیمانان او بود. ایران در سال ۱۳۸۵ عضو ناظر شانگهاى شد و در دولت یازدهم و دوازدهم علیرغم همه تلاشهاى برجامى و بهخاطر غلبه مفرط نگاه به غرب، توجه لازم به این ظرفیت نشد لکن با انتخاب آیت الله رئیسى و رویکرد دولت در تحقق مطالبه رهبرى در نگاه به شرق زمینه عضویت کامل ایران فراهم شد.
جالب است بدانیم با فشار آمریکا دو کشور تاجیکستان و قر قیزستان با پیوستن دائم ایران به این سازمان مخالف بودند اما تغییر نگاه ایران در دوره جدید موجب شد تا با توصیه روسیه و چین، مخالفتها رنگ باخته و به اتفاق و اجماع تبدیل شود.
این اتفاق مهم یک پیروزى دیپلماتیک براى ایران انقلابى و افتخارى براى دولت سیزدهم در آغاز کار اوست. طبیعى است آمریکا و صهیونیستها و ارتجاع عرب از این اتحاد و اتفاق منطقهاى بسیار عصبانىاند. این واقعه فصلى نوین در تکمیل ائتلافسازى ایران و شکست بزرگ و راهبردى براى آمریکا و رژیم صهیونیستى است.
سازمان همکارىهاى شانگهاى یکى از بزرگترین، مهمترین، وسیعترین و ثروتمندترین سازمانهاى منطقهاى جهان مىباشد و نقش بسیار مهمى در مناسبات تجارى و امنیتى جهان بازى میکند.
* کشورهاى عضو و ناظر سازمان همکارىهاى شانگهاى، روى هم بیشترین و پرحجمترین تولیدکننده و مصرفکننده انرژى در جهان مىباشند.
* مساحت کشورهاى عضو این سازمان روى هم حدود یک چهارم سطح خشکىهاى کره زمین است.
* همچنین ۹ کشور عضو این سازمان در حدود ۳ میلیارد و ۳۶۳میلیون نفر جمعیت دارند که در حدود ۴۳درصد جمعیت جهان را دارا مىباشند.
* اعضاء «پیمان شانگهاى» بخش اعظمى از تولید و تجارت جهانى کالا و خدمات را در سطح جهان برعهده دارند، (در کل کشورهاى عضو این سازمان ۲۵درصد ذخایر نفت، ۳۰ درصد ذخایر گاز و ۵۰ درصد ذخایر اورانیوم جهان را در اختیار دارند).
حضور ایران در این سازمان و این عضویت مىتواند فواید بسیار مهمى براى کشورمان درپى داشته باشد ازجمله:
* حضور دائمى ایران در «پیمان شانگهاى» و برافراشته شدن پرچم کشورمان بر فراز یکى دیگر از سازمانهاى مهم بینالمللى موفقیت و سربلندى دیگرى براى ایران و ایرانى که با تدبیر دولت سیزدهم از قوه به فعل تبدیل شد.
* تأثیرگزارى بیش از پیش ایران در معادلات امنیتى و اقتصادى منطقه
* افزایش قدرت مانور سیاسى، امنیتى و اقتصادى ایران در برابر غرب علىالخصوص در برابر آمریکا
* کاهش فشارهاى اقتصادى غرب و غلبه بر تحریمهاى آمریکا که چند سالیست برعلیه کشورمان اعمال شده است
* فعالیت مهم و تأثیرگزار ایران در بخش امنیت انرژى پیمان شانگهاى
* ورود به بخشى از بازارهاى مهم جهان و انجام مبادلات تجارى متقابل با آنها
* امکان فروش و صادرات کالاهاى تولیدى ایران به بیش از ۳ میلیارد نفر از جمعیت جهان
نکته پایانی:چند تذکر به مسئولین:
۱٫تا می توانید گره گشای مشکلات و درخواستها و حوائج مردم باشیم. وَ عَنْهُ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ أَحْمَدَ عَنِ اَلسَّیَّارِیِّ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ جُمْهُورٍ فِی حَدِیثِ اَلنَّجَاشِیِّ عَامِلِ اَلْأَهْوَازِ وَ فَارِسَ : أَنَّ أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ عَلَیْهِ اَلسَّلاَمُ کَتَبَ إِلَیْهِ مَعَ بَعْضِ أَهْلِ عَمَلِهِ سُرَّ أَخَاکَ یَسُرَّکَ اَللَّهُ فَلَمَّا أَوْصَلَهُ اَلْکِتَابَ أَدَّى عَنْهُ عِشْرِینَ أَلْفَ دِرْهَمٍ مِنَ اَلْخَرَاجِ وَ أَمَرَ لَهُ بِمَرْکَبٍ وَ جَارِیَهٍ وَ غُلاَمٍ وَ تَخْتِ ثِیَابٍ وَ بِفَرْشِ اَلْبَیْتِ اَلَّذِی کَانَ فِیهِ وَ أَمَرَهُ بِرَفْعِ حَوَائِجِهِ إِلَیْهِ فَفَعَلَ ثُمَّ صَارَ اَلرَّجُلُ إِلَى أَبِی عَبْدِ اَللَّهِ عَلَیْهِ اَلسَّلاَمُ فَحَدَّثَهُ وَ قَالَ لَهُ کَأَنَّهُ قَدْ سَرَّکَ مَا فَعَلَ بِی قَالَ إِی وَ اَللَّهِ لَقَدْ سَرَّ اَللَّهَ وَ رَسُولَهُ .
۲٫عصبانیت مطلقا ممنوع.علی بین یقطین محروم شد به خاطر عدم اعتنا به ابراهیم جمال.
۳٫به صورت جهادی فعالیت کنید کشور در حالی نیست که مدیریت های خسته بسته نشسته جوابگو باشد.
اللهم اغفر للمومنین والمومنات و المسلمین والمسلمات الاحیاء منهم والاموات
خدایا اسلا و اسلامیان را عزیز بگردان. شرک و کفر و نفاق را سرنگون نما.در فرج ولیت تعجیل نما.شهدا ،امام شهداء،شهدای مدافع حرم، شهدای امنیت، شهدای سلامت،در جوار رحمتت تعالی کرامت نما.برای مقام معظم رهبری طول عمر با عزت عنایت فرما.مشکلات جبهه حق را حل نما،مشکلات اقتصادی فرهنگی ،اشتغال و ازدواج جوانان را به ید قدرتت حل کرامت فرما. این ویروس منحوس را ریشه کن نما.شر استکبار و مستکبرین را به خودشان برگردان.عاقبت امر ما را ختم به خیر نما.