logo

امروز: پنج‌شنبه 1 آذر 1403

logo
تاریخ درج : 1403/03/15

دسته بندی خبر :

آخرین رویداد ها برگزیده پیام ها و بیانیه ها خطبه ها


بیانات حجت الاسلام والمسلمین قاسم خانی امام جمعه شهرستان خوی در خطبه های اول و دوم آیین عبادی سیاسی نماز جمعه خوی

بیانات حجت الاسلام والمسلمین قاسم خانی امام جمعه شهرستان خوی در خطبه های اول و دوم آیین عبادی سیاسی نماز جمعه خوی

 

🔸خودم و همه عزیزان را به تقوای خداوند متعال سفارش می کنم.

🔸در عصر ما امام رضوان الله تعالی علیه یک رهبر بزرگ، یک انسان راهبردی و یک راهبری که در جهان تأثیر شگرف و عظیمی گذاشت به شمار می‌آید، ما در چهاردهم خرداد باید نسل جوان با این چهره عظیم و تابناک تاریخ معاصر آشنا بکنیم.

 

🔸برادران، خواهران اگر امام رضوان الله تعالی علیه در کشور دیگری بود ما چگونه فکر می‌کردیم، انسانی که از گوشه قم و فیضیه برخاست، با دستهای خالی جهانی را مورد خطاب قرار داد، یک رژیم وابسته و منحوس را ساقط کرد، ایران را آزاد و مستقل کرد، جهان را تحت تأثیر یک گفتمان نو و اندیشه جدید قرار داد، این بزرگترین افتخار در تاریخ معاصر ماست.

 

🔻امام چه داشت؟

چند بُعد امام را فهرست‌وار عرض میکنم:

▫️۱.بعد علمی:

امام یک عالم بزرگ بود، یک فقیه عظیم الشأن بود، یک فیلسوف و حکیم بزرگوار بود، امام به تنهایی به اندازه چند متفکر طراز یک حوزه، از علم و دانش برخوردار بود، در فقه و اصول در عالیترین طراز، در حوزه علوم حکمی و عقلی، در بالاترین طرازها، در حوزه اخلاق و عرفان، از مهمترین شخصیتهای دوره معاصر، در تفسیر و سایر علوم حوزوی، امام در رتبه یک در قرن معاصر قرار دارد.

 

▫️۲.بعد اخلاق، معنوی و روحی:

اگر امام جزء همین بعد را نداشت شایسته هزاران تحسین و الگو برداری در زندگی بود. امام مجسمه اخلاق بود، مجسمه معرفت و عرفان بود، اخلاص امام، تقوای امام، زهد و پارسایی امام، ریاست گریزی امام، طبق آنچه نقل شده است فرمودند: و الله یک قدم برای ریاست بر نداشتم، همین امامی که عالم را تکان داد از این روح عظیم معنوی و الهی برخوردار بود. اخلاص او، تقوای او، توکل او بر خداوند، تواضع و مهربانی او، شجاعت و حکمت او و ابّهت و وقار او و غیرت دینی امام. این زنجیرهای با شکوه از فضیلتهای آسمانی و الهی است که در امام جمع شده است.

 

▫️۳.هنرها و مهارتهای امام: آن گنجیه فاخر علمی، آن ذخیره عظیم معنوی همراه شده بود با بعد سوم که امام خطیب بودند، سخنران بودند، نویسنده بودند، قلم جذاب و روان داشتند، اهل ادب و شعر بودند و هنر راهبری و مدیریت داشتند.

 

🔸الان هم وقتی سخنرانیهای امام را در فیضیه و مسجد اعظم در آن عصر گوش می‌کنیم می‌بینیم چقدر با مهارت، چقدر مسلط، چقدر هوشمندانه و با کمال توانایی با بیان و قلمش همه را تحت تاثیر قرار می دهد.

 

▫️۴.بعد اجتماعی و سیاسی امام:

امروز را ملاحظه نکنید، برگردید به سالهای تاسیس حوزه قم، سالهای مرحوم آیت الله مؤسس، سالهای مرحوم آیت الله بروجردی، سالهای سخت و دشواری که زمینه برای آگاهی های اجتماعی و سیاسی و بین المللی نبود، امام یگانه ای بود که در قم نشسته بود و در گوشه ای نشسته بود ولی پنجره های ذهن او به آفاق سیاست و جهان گشوده شده بود.

 

🔸آقای عسگر اولادی آمد محضر امام سال ۴۲ هنوز قیام شروع نشده، ساواك دنبال آقای عسگراولادی است، وقتی خدمت امام رسید گفت آقا، نگران جان شما هستم یك، دو خودم هم از بیت شما بیرون بروم معلوم نیست به منزل خودم در تهران برسم ممكن است من را صاف ببرند زندان اوین.

 

🔸امام برای تسكین آقای عسگر اولادی یك جمله‌ای بیان كردند كه هدف امام را از قیام نشان می‌دهد امام فرمود آقای عسگراولادی، قله را در نظر بگیر تمام مشکلات آسان می‌شود. هدف من سه مرحله است: ۱.در ایران حکومت اسلامی تشکیل بدهم. ۲.بیداری اسلامی به وجود بیاورم مسلمان ها را تكان بدهم. ۳.هرکسی در هر جای عالم زندگی میکنه تشنه عدالت است او را بیدار بکنم، بیداری جهانی.

 

🔸بعد امام به آقای عسگراولادی فرمود وقتی مرحله سوم به وجود بیاید، بیداری عدالت طلبان؛ جهان آماده می‌شود برای آمدن مهدی فاطمه.

 

🔸اما انتخاب رهبر معظم انقلاب هدایت الهی بود. انحرافی كه بعد از رحلت پیغمبر عظیم الشأن در سقیفه در عالم اسلام به وجود آمد، خطر تكرارش بود، خبرگان سال ۶۸ كاری كه انجام داد شخصی را تعیین كرد به عنوان رهبر كه وقتی رهبرعظیم الشأن خدمت حاج احمد آقا و بیت امام رسیدند نور به قبر حاج احمد آقا ببارد،‌ حاج احمدآقا روكرد به رهبر معظم: آقا! انتخاب شما به رهبری بزرگترین تسكین و آرامش برای ما بود.

 

🔸حالا رهبر عزیز انقلاب از سال ۶۸ تا الان كه ۱۴۰۳ است با لطف خدای متعال و عنایات امام زمان علیه السلام كارها را دارند پیش می‌برند.

 

🔸یك جمله ازآیت الله بهجت برایتان نقل كنم.

كتاب زمزم عرفان را بخوانید نویسنده ‌آیت الله ری شهری یك جای این كتاب با آشیخ علی آقای بهجت مصاحبه می‌كند آقای آشیخ علی می‌گوید در طول عمر پدرم آیت الله بهجت من فقط كلمه‌ی ضمانت می‌كنم را از ایشان دو بارشنیدم. فقط دو بار، یك بار زمانی بود یك جوانی‌آمد گفت پدرم از دنیا رفته بدهكار است. آیت الله بهجت فرمود برو بدهی پدرت را بده. عرض کرد فقط یك خانه دارم كه با زن و بچه ام در آن زندگی می کنم.‌ آیت الله بهجت فرمود برو خانه‌ات را بفروش بدهی پدرت را بده من ضمانت می‌كنم خدا جبران كند.این یك بار.

 

🔸یك بار هم زمانی كه رهبر معظم انقلاب بعد از ۱۴ خرداد كه به رهبری نصب و انتخاب شدند آمدند دیدن پدرم،‌ پدرم آیت الله بهجت رو كرد به رهبر معظم انقلاب فرمود: شما بر اساس مبانی شرع و قرآن و عترت حركت كنید من تضمین می‌كنم اهل بیت شما را كمك كند.

 

🔸اگر روزی صد بار سر به سجده بگذاریم بگوییم شكرا لله شكرا لله شكرا لله بر وجود چنین رهبركم است.

 

🔸فقط در همین عملیات وعده صادق ببینید چه كرد ایشان چه گوش مالی داد به آمریكا و اسرائیل و انگلیس و اذناب آنها.

 

🔸یک کاربر عربی می‌نویسید ایران تنها کشوری است که در یک عملیات بر علیه نظام سلطه ۹ ساعت کل دنیا را سرپا نگه داشت.

 

🔸مقایسه کنید با زمان شاه ملعون در خاطرات مادر محمدرضا آمده است یك روز محمدرضا آمد پیش من برآشفته، گفتم چی شده پسر،گفت به من می‌گویند شاهنشاه آرایامهر من قدرت ندارم هواپیمای این كشور را بگویم برود یا نرود گفت آمریكایی‌ها برای اینكه در ویتنام پیروز شوند فانتوم های من را بدون اجازه‌ی من دارند می‌برند. آمریكا در كشور ما فرعونیّت می‌كرد، مثل فرعون با مردم ما رفتار میكرد؛ ایران یكسره در مشت آمریكا بود؛ همه‌ى اجزاى اصلى كشور با اراده‌ى آمریكایى‌ها حركت می‌كرد؛ امام (ره) آمد و به‌وسیله‌ى این مردم، آمریكا را از این مملكت بیرون كرد؛ شاگرد خلفش هم مسیرش را با قوت ادامه داد. تا رسیدیم به این اقتدار که بعد شهادت شهید جمهورمان از 90 کشور مسئولین تراز اول می آیند و بر جنازه مطهرش ادای احترام می‌کنند و سازمان ملل برایش مجلس می‌گیرد و پرچمها نیمه برافراشته می‌شود و یک چهارم جمعیت دنیا اعلان اعزا می‌کنند.

 

🔸در روزهایی قرار داریم که کمتر از سی روز به انتخاب چهاردهمین رئیس جمهور مانده است. زمان به سرعت در حال ورق خوردن است. واقعه تلخ ۳۰ اردیبهشت زلزله‌ای سهمگین بود که پس‌لرزه‌هایش می‌توانست یک کشور را دچار فروپاشی یا حداقل بحران کند، اما با عنایت الهی و لطف امام زمان علیه السلام و تدبیرِ خداییِ رهبر حکیم انقلاب و حضور معنادار مردم فرصت‌هایی بی‌بدیل برای ملت ایران آفریده شد و مخاطرات فراوانی از سر ملت، گذرانده شد.

رسالت امروز ملت ایران و آنچه که کمر دشمن را می شکند و چشمش را کور می کند، شرکت حداکثری در انتخابات و انتخاب رئیس جمهور در تراز شهید جمهور است شخصی که خدمتگذار جمهور باشد نه رئیس جمهور.

 

🔹برادران و خواهران، خودم را و همه‌ی شما را درخطبه‌ی دوم مجددا به تقوای الهی توصیه می‌کنم.

 

 

🔹۱. در خطبه اول نگاهی به زندگی نورانی امام راحل افکندیم و اینجا هم اشاره‌ای به عظمت پانزده خرداد داشته باشیم. شهدای پانزده خرداد، پیشگامانند، پایه گزارانند، خط شکنان صف اولند و شجاعان بی نظیر تاریخ معاصر ما هستند. آنان در غربت اسلام آمدند، وقتی که همه گریزان بودند، وقتی که یار و یاوری برای اسلام و ایران و انقلاب نبود، وقتی که تنهایی و غربت مطلق بود.

 

🔹ارزش کارها آنگاه که در نقطه حساس و سرنوشت ساز باشد و هنگامی که با سختیها و غربت همراه شود مضاعف میشود، آن که قبل از فتح جانفشانی کرده است با کسانی که بعد از گشایش آمده‌اند فرق دارند.

 

🔹پانزده خرداد وقتی درخشید و نورافشانی کرد که همه تحلیلهای اجتماعی و سیاسی عالم نفی دین سیاسی را ندا می‌داد.

 

🔹تمام بلوکهای قدرت دنیا و ابرقدرتهای شرق و غرب بر ضد اندیشه دینی، الهی و اسلامی بودند.

 

🔹از دین در تئوریهای سیاسی خبری نبود، همه پیش بینی‌ها پایان عصر دین و به ویژه پایان عصر دین سیاسی و اجتماعی را ندا می‌داد، پانزده خرداد، چراغی در تاریکی بود، نوری در خاموشی بود. حرکتی در برابر امواج ضد الهی بود.

 

🔹تاریخ میگوید وقتی اتفاق پانزده خرداد شد، رادیوها و رسانه‌های آمریکا و اروپا و شوروی آن زمان همه و همه، هم ندای با رژیم شاهنشاهی گفتند یک شورشی بود و تمام شد، شورش مرتجعانه‌ای بود که تمام شد.

 

🔹ولی نمی‌دانستند آن نقطه درخشانی است که موج می‌آفریند و به انقلاب اسلامی می‌انجامد.

 

🔹چهارده سال در تنهایی و غربت و تبعیدِ امام، خون شهدای پانزده خرداد امتداد پیدا کرد تا به سالهای ۵۶ و ۵۷ رسید. تا رسید به این دهه‌های اخیر، از شهدای خرداد در آن تنهایی و غربت شما آغاز کنید تا امروز که ایران یک قدرت منطقه‌ای است، نیروهای نظامی و انتظامی و مسلح ما یک نیروی جهانی در سطح منطقه و بین الملل اند. همه اینها امتداد پانزده خرداد است.

 

🔹۲.نکته دومم در خصوص مجلس است. امام راحل در سخنرانى ۱۳ دی‌ماه ۱۳۶۲ که در جمع فرمانداران، بخشداران و اعضاى شوراهاى روستایى‌ ایراد شده است، فرمودند: «مجلس در رأس امور است؛ یعنى مجلس خوب همه‌چیز را خوب مى‌کند و مجلس بد همه‌چیز را بد مى‌کند». مسئله‌ای که مکررا در بیانات مقام معظم رهبری نیز تکرار شده و معظم‌له نیز مجلس را در رأس امور دانسته و فرمودند: «اگر نمایندگان آن بر مدار وظایف قانونی خود حرکت کنند و صادقانه به عهدی که با موکلان خود بسته‌اند، عمل کنند، امور کشور به سمت صلاح و سداد پیش خواهد رفت و همه با عمق وجود، اثرگذاری مثبت مجلس در پیشرفت کشور را احساس خواهند کرد و آن‌که می‌تواند مجلس را در این جایگاه شایسته بنشاند، شما نمایندگان محترمید. آنگاه که نمایندگان مجلس با شناخت درست از شرایط و اولویت‌های کشور و با کارشناسی و با حضور فعال و منظم و با پاکدستی و امانتداری، وظیفه‌ قانون‌گذاری و دیگر وظایف خود را انجام دهند، مجلس، نقطه‌ امید مردم و نقطه‌ اتکای مجریان و به معنی حقیقی، در رأس امور کشور خواهد بود و چنین مجلسی در رساندن کشور به اهداف والا، سهم بسزایی خواهد داشت».

 

🔹اخیرا نیز رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز به کار دوازدهمین دوره‌ی مجلس شورای اسلامی، پیامی صادر کردند که بندهایی از آن را عرض می‌کنم.

 

🔹نکته‌ای که همواره بر آن تأکید می‌کنم آن است که مجلس باید آرامش‌بخش و امیدآفرین و برانگیزاننده‌ی همّتها و دعوت‌کننده به همدلی و برادری در محیط عمومی کشور باشد. در خود مجلس نیز مسابقات بی‌فایده‌ی رسانه‌ای و مجادلات مضرّ سیاسی، وقت و عمر کوتاه دوران مسئولیّت را به خود مصروف نسازد؛ وگرنه ظرفیّت ارزشمند حضور نمایندگان در این جایگاه والا ضایع خواهد شد و این خسارت بزرگی است.

 

🔹نکته‌ی دیگر درباره‌ی سوگند نمایندگی است. این سوگند، نمایشی و تشریفاتی نیست؛ سوگندی حقیقی و مسئولیّت‌زا است که در دنیا و آخرت گریبان‌گیر خواهد بود.

 

🔹نمایندگان محترم، ناگزیر باید در همه‌ی مدّت نمایندگی، بندبندِ این سوگند شرعی را در پیش چشم داشته باشند و پایبندی به آن را معیار قضاوت درباره‌ی عملکرد خویش بدانند.

 

🔹نکته‌ی بعدی مربوط به التزامات اخلاقی است. سبک زندگی اسلامی که بخش مهمّی از آن را فضایل اخلاقی تشکیل میدهد، در عرصه‌ی چالشهای سیاسی و رقابتهای مشروع، اهمّیّت بیشتر می‌یابد. در اینجا است که کیمیای تقوا و گذشت و انصاف و صداقت و مسئولیّت‌پذیری و کار بی‌منّت، قیمت اصلی خود را آشکار می‌سازد. شهیدان پرواز اردیبهشت -که اکنون سراسر کشور داغدار آنها است- یکی از خصوصیّاتشان رعایت فضیلت‌های اخلاقی بود. مراقبت از خویش در این زمینه را باید جدّی گرفت.

 

🔹اما متاسفانه مجلس دوازدهم در اولین روز کاری خود با تلخی شروع شد. مجادله و رد و بدل شدن برخی کلمات و تعابیر در شأن مجلس انقلابی نیست.

 

🔹این واقعه تلخ:

اولا- پیام حضرت آقا به مجلس را – دو روز بعد ازصدور به روشنی نادیده گرفت.

ثانیا- از نمایندگان مجلس انتظار می رود در روزی که پیام مهم رهبرحکیم انقلاب به دانشجویان آمریکا صادر شده است، با کلام و رفتار خود این پیام جهانی را با دعواهای واهی و سبُک،تحت الشعاع قرار ندهند.

ثالثا- اعتراض و نقد و نظارت با صراحت و قاطعیت و البته صداقت و رعایت اخلاق حق مسلم هرنماینده است. داد و فریادهای امروز از هر دو طرف ماجرا- فارغ از قضاوت درباره محتوای آن- اتفاقی ناشایست بود.

جا دارد این چند نفر که چهره مجلس را مخدوش کرده اند از اعمال نادرست خود عذرخواهی وابراز ندامت کنند.

 

🔹۳.در پایان خطبه دوم چند کلمه ای هم در مورد مردم مظلوم غزه عرایضی داشته باشم.

 

🔹بمباران چادرهای آوارگان فلسطینی در رفح که باعث مرگ فجیع ده‌ها غیرنظامی با بمب‌های سنگین آتش‌زا شد. جهان را در بهت و حیرت فرو برده است! رژیم صهیونیستی یکی از مرگبارترین حملات خود را به این شهر انجام داد! رژیم نژادپرست اسرائیل به نقطه‌ای از رفح با بمب‌های ۱۰۰۰ کیلویی حمله کرد که آن نقطه را «منطقه امن» اعلام کرده بود!

 

🔹تصاویر منتشر شده از اجساد سوخته و تکه‌تکه شده کودکان و نوزادان فلسطینی باعث محکومیت‌های کم‌نظیر جهانی شد. جنایات رژیم صهیونیستی در رفح آن‌قدر شور شد که حتی، گروهی از نمایندگان کنگره آمریکا به‌شدت علیه آن موضع گرفتند.

 

🔹اتحادیه اروپا نیز برای نخستین بار اعلام کرد، تحریم اسرائیل به خاطر جنایت در رفح را بررسی می‌کند و از آن سو شورای امنیت سازمان ملل نیز به درخواست الجزایر، دیروز جلسه اضطراری تشکیل داد. اما پاسخ این سؤال را که چرا رژیم صهیونیستی این قدر وقیح و بی‌پروا بدون اعتنا به فشارهای جهانی و تبعات این جنایت همچنان وحشیانه آدم می‌کشد؟

 

🔹۱.شکست سیاسی و نظامی اسرائیل آن هم پس از هشت ماه حمله همه‌جانبه، مقامات این رژیم را به مرحله دیوانگی رسانده و باعث رقم خوردن چنین جنایتی در رفح شده است.

 

🔹۲.اقدام پی‌درپی کشورهای مختلف از جمله در اتحادیه اروپایی در به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین علت دیگر این خشم شیطانی و جنون‌آمیز است.

 

🔹۳.حکم دادگاه لاهه در محکومیت رژیم جعلی و توقف فوری حملات تروریستهای صهیونیست در غزه هم بخشی از دلایل در هم شکستگی و خارج شدن کنترل امور از دست صهیونیستهاست.

 

🔹۴.اما شاید از همه مهم‌تر عملیات کم‌نظیر مقاومت در جبالیا بود که صهیونیستها مدعی نابودی حماس در آن منطقه بودند. درد آورتر برای سگ‌های هار منطقه اینکه؛ در این عملیات رزمندگان حماس علاوه بر هلاکت و جراحت سربازان صهیونیست موفق به اسیرگیری از آنها شدند که در نوبه خود یک رسوایی بزرگ و شکست فاحش برای تبلیغات دروغین ارتش بُزدل صهیونیستها، به شمار می‌رود.

نکته مهم

 

🔹آنچه که در این میان دلها را آتش می‌زند و چشمها را اشکبار می‌کند صحنه‌های جانسوز از آتشی است که در خیمه‌های مردم بی‌پناه اما صبور غزه افتاده است.

 

🔹همه جهان باید بر علیه این هولوکاست انسانی که کوره‌های واقعی کودک‌سوزی است فریاد کنند.

 

🔹۵. ۲۳ روز از نسل‌کشی رژیم اشغالگر قدس در غزه می‌گذرد. طی ۲۳۵ روز بمباران روزانه غزه از زمین و هوا، ۳۵ هزار و ۶۰۰ نفر شهید و ۷۹ هزار و ۶۵۲ زخمی شده‌اند، که ۷۰درصد آنها زنان و کودکان بی‌دفاع هستند. این آمار گویای این است که رژیم صهیونیستی مرتکب نسل‌کشی و پاکسازی نژادی در باریکه غزه شده است.

🔻بیانات حجت الاسلام والمسلمین قاسم خانی امام جمعه شهرستان خوی در خطبه دوم آیین عبادی سیاسی نماز جمعه خوی[ ۱۱ خرداد ماه ۱۴۰۳ ]: ( بخش سوم )

 

🔹از گروه‌های مهمی که در این جنگ خونین مورد هدف قرار گرفته‌اند، دانش‌آموزان و دانشگاهیان فلسطینی هستند. بیش از ۵۴۷۹ دانشجو، ۲۶۱ معلم و ۹۵ استاد دانشگاه توسط “اسرائیل” در غزه کشته شدند! دانش‌آموزان نه تنها فرصت آموزش را از دست داده‌اند بلکه تقریباً یک پنجم از شهدای غزه را تشکیل می‌دهند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین اعلام کرد که از آغاز جنگ در غزه در هفتم اکتبر گذشته تا اوایل آوریل، شش هزار و ۵۰ دانش‌آموز فلسطینی در این باریکه در حملات ارتش اشغالگر صهیونیستی به شهادت رسیدند. این وزارتخانه همچنین تأکید کرد که ۴۰۸ مدرسه نیز از آغاز جنگ بمباران و تخریب شده است. در همین حال، دانش‌آموزان از این جهت که والدین‌شان را هم از دست داده‌اند در زمره قربانیان مهم این نسل‌کشی محسوب می‌شوند. همچنین بیش از ۱۰۰ دانشمند و استاد دانشگاه را در جریان جنگ نسل کشی در نوار غزه به شهادت رسانده است. تخریب کامل بیش از ۱۰۳ دانشگاه و تخریب جزئی ۳۱۱ دانشگاه با هدف حذف کامل دانشمندان و محققان و بخش آموزشی از جنایات این رژیم نجس است. از این رو، ضمن اینکه به شهادت رساندن کودکان و دانشگاهیان یک جنایت محسوب می‌شود، هدف قرار دادن بخش آموزشی نیز جنایتی علیه علم و آموزش است.

 

🔹اما علی رغم اینکه آمریکا به عنوان بزرگترین تأمین‌کننده سلاح اسرائیل شناخته می‌شود و شریک اصلی در این جنایت است و تنها کشوری است که با وتوی قطعنامه‌های آتش بس در سازمان ملل مانع پایان یافتن این نسل‌کشی شده است. دانشجویان آمریکایی که از سد سانسور خبری رسانه‌های آمریکا گذشته‌اند و جنایت‌های اسرائیل را به صورت مستقیم دیده‌اند اکنون به پا خاسته‌اند و در برابر این نسل کشی قیام کرده‌اند. این به‌معنای پایان شکست سیاست مخفی‌نگه‌داشتن حقایق جهان از مردم آمریکا است و اولین ثمره آن بیداری غربی خواهد بود.

 

🔹سالهای ۹۳ و ۹۴ رهبری معظم دو نامه نوشتند، نامه به جوانان اروپا و آمریکا. آن وقت کسانی هضم نمی‌کردند، بخشهایی از عمق مسئله را دریافت نمی‌کردند، شاید در ذهنشان سؤالهایی مطرح می‌شد.

 

🔹اما امروز جنبش دانشجویی آمریکا و اروپا نشان دهنده عمق بینش رهبری معظم در یک دهه قبل بود، در آن نامه فرمودند من شما را به مطالعه فرا می‌خوانم، شما را به رهایی از این شبکه‌های تبلیغاتی و اختابوسهای تبلیغاتی فرا میخوانم.

 

🔹آن توصیه های حضرت آقا امروز ثمر داد و خون بر رسانه پیروز شد و امروز جوانهای غرب که در بسیج ما نبودند، پای منبر ما نبودند، در جریان انقلاب اسلامی نبودند، امواج انقلاب اسلامی را مستقیم ندیدند، ولی وجدان انسانی آنها، بیدار شده است، علی رغم سیطره سرمایه داری، سیطره شبکه تبلیغاتی صهیونیستی، علی رغم لجن پراکنی های شبکه تبلیغات غرب، موج بزرگ جوانان غرب، وجدانشان بیدار شده است و در صحنه حاضر شده اند. فلذا حضرت آقا نامه دیگری را منتشر کردند و ضمن تقدیر از این جنبش خطاب به جوانان غرب نوشتند شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستاده‌اید و بخشی از جبه مقاومت شده اید. حضرت آقا با این پیام از دانشجویان مظلومی که به خاطر حمایت از مظلوم سرکوب می شوند و حتی روشنفکران نیز آنها را تنها گذاشته اند، به جهانیان فهماند که آنها تنها نیستند.

 

🔹همچنین به دانشجویان اطمینان داد که وضعیت امروز در حال تغییر است و سرنوشت دیگری در انتظار منطقه حساس غرب آسیا است.

 

 

 

 


تاریخ درج : 15 خرداد 1403

© کلیه حقوق این سایت متعلق به دفتر امام جمعه شهرستان خوی بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است.


در صورت مقدور بودن نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.

"پایگاه اطلاع رسانی دفترامام جمعه شهرستان خوی" مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.

" پایگاه اطلاع رسانی دفترامام جمعه شهرستان خوی " از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.

نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما